va pica saitu'

Locul în care se reciclează topicurile moarte

va pica saitu'

Mesajde Mitza_003 » 20/02/2010, 23:25

Bai...va pica site-ul...

Imagine
Mitza_003

Nume: Oprean
Prenume: Mihai
Secție: INF
An de studiu: 1
Grupa: 2

Re: va pica saitu'

Mesajde Andreiz » 21/02/2010, 17:53

Mersi pt titlul foarte sugestiv al imaginii, daca o faceai sa se vada toata pagina poate ca ne era de ajutor si in plus niste text afisat aiurea nu inseamna ca un site este picat..
"We could change the world if God would give us the source code."
Andreiz

Nume: Stoica
Prenume: Andrei
Secție: CTI
Grupa: 4

Mesajde Mitza_003 » 22/02/2010, 02:41

Si ti se pare ca nu apare intreaga pagina, nu-i asa? Tu ce vezi acolo? Bine, daca tu consideri ca textul afisat aiurea este ok, e problema ta. Doar nu toti suntem webdesigneri ca si tine, imi cer scuze. Sincer **_. Numai bine. ;)

[Text editat de admin]
Mitza_003

Mesajde Andreiz » 22/02/2010, 23:09

Din moment ce doar tu te-ai plans este de la tine, verificati te rog browser-ul/conexiunea la net. Bafta si data viitoare ai grija ce scrii in mesaj ca s-ar putea sa fie ultimul.
Andreiz

Mesajde Mitza_003 » 23/02/2010, 00:24

Andreiz scrie:Din moment ce doar tu te-ai plans este de la tine, verificati te rog browser-ul/conexiunea la net. Bafta si data viitoare ai grija ce scrii in mesaj ca s-ar putea sa fie ultimul.

Te simti puternic ca si admin? :lol: Nu ma poti ameninta cu asa ceva, hai termina cu prostiile astea. Apropos de chestii obscene, ce e cu acel text bold-uit, smechere? Nu ares rost sa raspunzi la acest mesaj ca te faci singur de rahat. Hai te rog frumos nu te mai da mare. Cheerz!!! ;)
Mitza_003

Mesajde Andreiz » 23/02/2010, 10:25

Nu tie ti-era adresat textul bolduit, doar am vrut sa subliniez ceea ce ai facut(sux tradus in romana?).. imi pare rau ca mai inteles gresit, dar in nici un caz nu trebuia sa reactionezi asa cum ai facut.

Apropo nu am zis ca textul afisat aiurea e ok, am zis doar ca nu inseamna ca un site a picat, nu imi pune cuvinte in gura. Mai ai problema? Daca da, te rog sa imi pui o poza dupa indicatiile de mai sus. Multumesc!
Andreiz

Mesajde Mitza_003 » 23/02/2010, 15:40

Andreiz scrie:Din moment ce doar tu te-ai plans este de la tine, verificati te rog browser-ul/conexiunea la net. Bafta si data viitoare ai grija ce scrii in mesaj ca s-ar putea sa fie ultimul.

Crede-ma ca nu am ce sa verific, ca nu stau la camin unde e netu' ala puscat.

Andreiz scrie:Nu tie ti-era adresat textul bolduit, doar am vrut sa subliniez ceea ce ai facut(sux tradus in romana?).. imi pare rau ca mai inteles gresit, dar in nici un caz nu trebuia sa reactionezi asa cum ai facut.

Sa inteleg ca string-ul de la imagine te deranjeaza, nu? In fine, o fi vina mea...avand in vedere modul de abordare, dar TU, ca si admin trebuie sa iei fiecare caz in parte si sa solutionezi problema, daca este una. Nu le ai in ceea ce priveste administrarea. Sincer iti spun. Poti incerca sa fii amuzant si sa fii in legatura cu membrii forumului, buni, rai, cum or fi ei...accepta-i si da dovada de ceea ce trebuie sa faci: administrare, fara prea multa implicare personala. In fine, e doar o recomandare de-a mea. Nu mai ameninta lumea cu "ban", ca nu merge. This ain't your playground...
Mitza_003

Mesajde Andreiz » 23/02/2010, 18:49

Mitza_003 scrie:ca si admin trebuie sa iei fiecare caz in parte si sa solutionezi problema, daca este una.

Am realizat ulterior ca si o problema, de aceea te-am rugat sa imi dai informatii suplimentare.
Mitza_003 scrie:Nu le ai in ceea ce priveste administrarea. Sincer iti spun. Poti incerca sa fii amuzant si sa fii in legatura cu membrii forumului, buni, rai, cum or fi ei...accepta-i si da dovada de ceea ce trebuie sa faci: administrare, fara prea multa implicare personala.

Din moment ce am un nume(andreiz) sunt o persoana si nu pot trata ceva impersonal, contul cu username-ul admin este impersonal. Sunt si eu user totodata..

Deci ca sa concluzionam recunostem ca vina e impartita(ok?) si te mai intreb daca inca mai ai problema si daca da mai da-mi te rog niste detalii cum ar fi browser-ul si versiunea sa si un printscreen cu un zoom mic sa se vada toata pagina. Multumesc din nou!
Andreiz

Înapoi la Recycle Bin